Get It Now

Modernist theme

Netus et malesuada fames ac. Eget gravida cum sociis natoque penatibus et magnis.

FB. PIN. BE. INST. TW.
Hi, ik ben Iris van Heugten

Ik wil dat jij gaat inzien wat jou zo bijzonder maakt.

Wat jouw business zó uniek maakt, dat concurrente voor jou nooit meer een rol gaat spelen. Ook niet in de overvolle markt waar je als creatieve ondernemer middenin zit. Ik help je in te zien voor welke klanten jij echt van betekenis kunt zijn en hoe je jezelf daarmee moeiteloos kunt onderscheiden. Met jouw passie en talent, helemaal vanuit jezelf.

Weggever

visie2
Strategie vs Design

Mijn visie

Ik help creatieve ondernemers om hun business te transformeren naar een onweerstaanbaar merk. Als merkstrateeg bied ik jou focus, zodat je précies weet wat ervoor zorgt dat je meer klanten bereikt en aantrekt. Door mijn aanpak ben jij in staat om een unieke positie in de markt te claimen, al is die nog zo vol.

Herken jij dit?

“Wil jij een sterk merk ontwikkelen?
Kijk dan niet naar anderen, maar kom los van de massa.”

  • Je hebt het gevoel dat er veel meer in jou en je business zit wat er nu niet uit komt
  • Wanneer mensen vragen wat jij anders doet dan de rest, heb jij geen concreet antwoord
  • Je hebt geen duidelijke strategie en mist focus
  • Het lukt je nog niet om moeiteloos klanten aan te trekken die echt bij jou passen
  • Je durft jezelf niet op je echte waarde te schatten en vind verkoopgesprekken verschrikkelijk
  • Die nummer 1 positie in de markt heb je nog lang niet bereikt, maar deze zou je graag claimen
  • Het is voor jouw publiek niet in één oogopslag duidelijk wie jij bent en wat je doet
  • Je vergelijkt jezelf continu met anderen en het lukt je niet om je echt te onderscheiden van de massa
  • Je branding past niet (meer) bij jou of is gewoon een bij elkaar geraapt zooitje
  • (Online) zichtbaarheid vind je erg lastig, dus eigen ‘doe je maar wat’

“Vanuit pure passie startte jij jouw business, juist daar liggen de meest authentieke uitgangspunten voor een sterk merk.”

Merkstrategie

Een sterk merk ontwikkelen start bij het maken van strategische keuzes. Dit geeft jou als ondernemer de juiste mindset, focus en grip op het succes van je business. Je ontdekt welke klanten je het beste kunt helpen en hoe jouw succesformule eruit gaat zien om het allerbeste resultaat te bereiken.

Coaching

Heb jij jouw business echt al staan, maar toch het gevoel dat er meer in zit? Tijdens een 1-op-1 coaching traject kijk ik met je mee en bied ik je een nieuw perspectief. We kijken kritisch of jouw strategie en branding voldoen aan het verlangen en doel waar jij naartoe werkt. Samen gaan we de verdieping in om de transformatie naar een next level merk te maken.

Merk Design

Hier wordt het echt leuk. Op basis van de strategie ontwikkelen wij een stijlvol merk design met een persoonlijke touch. Een geweldig design zorgt voor herkenning bij jouw ideale klant en geeft je business een boost. We creëren een onderscheidende identiteit om jouw boodschap kracht bij te zetten en jouw unieke positie in de markt te versterken.

Let op!

Mijn aanpak is niet voor iedereen geschikt.

Ik begeleid uitsluitend creatieve en dienstverlenende ondernemers.

Dus jij bent vormgever, coach, blogger, ontwerper, stylist, foto- of videograaf, virtual of personal assistant, copywriter, illustrator, content creator, eventplanner, marketeer, bloemist, bakker of succesvol binnen een ander creatief vakgebied.

Je wilt loskomen van de massa.

Al is jouw markt nog zo vol, je bent er klaar voor om er met kop en schouders bovenuit te steken. Jij wilt die nummer 1 positie claimen. Je wilt uniek zijn en opvallen. Je wilt jouw klanten keer op keer verrassen.

Jij weet wat je wilt.

En vooral ook wat niet. Je hebt een succesvol bedrijf neergezet, maar voelt dat er nog veel meer in jou én je business zit. Het punt dat je helemaal klaar bent voor de transformatie naar een toonaangevend merk heb je nu bereikt.

Je krijgt regelmatig nieuwe klanten.

Maar werkt stiekem nog vaak voor klanten die niet echt bij je passen. Klanten die je energie kosten. Je bent klaar met jezelf verantwoorden voor je prijs of werkt voor je gevoel te hard voor je centen. Je wilt alleen maar werken voor je favoriete klanten en daar goed voor betaald worden. Punt uit.

Je kent jouw kracht.

Je weet precies waar je goed in bent. Je helpt klanten met geweldige resultaten, maar bent er aan toe om dit op jouw eigen manier te gaan doen.

Je wilt een merk dat 100% bij jou past.

Je wilt een merk ontwikkelen dat volledig aansluit bij wie jij bent en waar jij voor staat. Daarnaast moet jouw merk voor je zorgen; voldoen aan jouw voorwaarden, continu klanten voor je aantrekken en financiële vrijheid voor jou creëren. Je bent klaar met concessies doen.

visie2
Merkstrateeg & designer

Ik ben Iris

Ik ben Iris, oprichter van Crush. Ik daag vrouwelijke ondernemers uit om groots te durven denken en hun dromen na te jagen. Ik leer je ondernemen op joúw manier, voor de klanten waar je echt gelukkig van wordt. Laat me je inspireren om een succesvol merk te ontwikkelen waarmee je moeiteloos de leukste en best betalende klanten aan zult trekken.

Newsletter