Get It Now

Modernist theme

Netus et malesuada fames ac. Eget gravida cum sociis natoque penatibus et magnis.

FB. PIN. BE. INST. TW.
Image Alt
Merkstrategie

Een goede merkstrategie geeft focus

De fundering van jouw business

Wil jij een sterk merk
ontwikkelen?

Heb je het gevoel dat klanten jouw boodschap niet begrijpen of dat ze zelfs wegblijven? Voel je dat je vastloopt? Ik denk dat jouw publiek (nog) niet ziet wat jouw business zo waardevol maakt. En weet je… de kans is groot dat je dat zelf ook nog niet ziet.

Een goede merkstrategie zorgt voor een duidelijke richting. Dit geeft je focus, maar zorgt er ook voor dat jouw publiek precies weet wat jij voor hen kunt betekenen en hoe je dit doet. En misschien nog wel het belangrijkste, dat zij zien waarom dat zo bijzonder en onderscheidend is.

d
Module 1

Doorbreken vanuit je passie

Jij bent uniek, daar begint het bij. Je hebt jouw eigen talenten en interesses;
een passie. Ik help je om te ontdekken wat jou echt bijzonder maakt. Vaak zit dit zo diep in je, waardoor het voor jou als vanzelfsprekend wordt ervaren.

Module 2

Jouw specifieke doelgroep

Werk alleen voor klanten die echt bij jou passen. Zij die je energie geven. We ontdekken welke klanten jouw favoriet zijn, waar deze klanten tegenaan lopen en hoe jij ze kunt begeleiden naar een waanzinnig resultaat.

Module 3

Een unieke succesformule

Ga staan voor je visie, waar jij in gelooft, waar je voor gaat. Ik ga je
helpen om 100% in jezelf te geloven en de nummer 1 positie in jouw markt te
claimen, al is die nog zo vol.

Module 4

Transformatie van business tot merk

Wanneer de fundering van jouw business staat, wordt het tijd om dit naar buiten te brengen. We ontwikkelen een merkverhaal, waarmee je een inspirerend voorbeeld wordt voor anderen. Ik leer je de principes van krachtige copywriting én we ontwikkelen een prachtig merk design.

Module 5

Financiële vrijheid

Ik leer je jouw dienst te positioneren als een onweerstaanbaar aanbod en hoe
je dit op een simpele manier verkoopt voor een geweldige prijs. We zorgen ervoor dat je merk voor een financiële basis gaat zorgen, waarbij je goed verdient en meer vrije tijd hebt.

Module 6

Continu zichtbaar bij de beste klanten

We gaan ervoor zorgen dat je specifiek in beeld komt bij de mensen die jij
heel goed kunt helpen. Je gaat continu klanten aantrekken die zó enthousiast zijn, dat ze overal enthousiast over jouw merk vertellen.

Een stijlvol logo, prachtige website of elke dag zichtbaar zijn op social media… het helpt je niet aan (de juiste) klanten. Want hoe trots je daar als ondernemer ook op kunt zijn, voor jouw publiek is het aanbod nogal overweldigend. Vooral als creatieve of dienstverlenende ondernemer heb je te maken met veel, heel veel, concullega’s. Het gaat erom dat jij precies weet waarmee jij de interesse kunt wekken van jouw ideale klant, hoe jij de beste oplossing kunt bieden voor het probleem dat hij of zij ervaart.

Wil jij een sterk merk ontwikkelen? Kijk dan niet naar anderen, maar kom los van de massa. Benadruk wat jouw business zo bijzonder maakt, al is het vaak heel lastig om daar zelf je vinger op te leggen. Zorg ervoor dat je de verschillen met anderen kunt benoemen en dat klanten deze onderstrepen.

En weet je wat het mooie is? De basis van het ontwikkelen van een super aantrekkelijk merk is geen opleiding, webinar, challenge of interessant evenement… Nee, die basis dat ben jij zelf! Want het is pure passie die maakte dat jij jouw business startte, juist daar liggen de meest authentieke uitgangspunten voor een sterk merk.

 • Online Academy
 • 10 weken

  997,00
  • Toegang tot alle exclusieve content, templates en trainingen in de Online Academy;

   

  • Toegang tot de besloten Facebookgroep voor het continu krijgen van feedback en inspiratie;

   

  • 2 x persoonlijk adviesgesprek van 1 uur via Skype.
 • Online Academy + Merk Design
 • 10 weken

  1774,00
  • Toegang tot alle exclusieve content, templates en trainingen in de Online Academy;

   

  • Toegang tot de besloten Facebookgroep voor het continu krijgen van feedback en inspiratie;

   

  • 3 x persoonlijk adviesgesprek van 1 uur via Skype;

   

  • Creatie van een professioneel en onderscheidend Merk Design (moodboard, creatieve richting, 1 primair logo, 2-3 secundaire logo’s, typografie, kleurenpallet).
 • 1-op-1 Begeleiding + Online Academy + Merk Design
 • 10 weken

  2997,00
  • Een compleet verzorgde 1-op-1 Merkstrategie dag, waarin we jouw business direct een kickstart geven;

   

  • Jouw eigen merkverhaal specifiek uitgewerkt;

   

  • Creatie van een professioneel en onderscheidend Merk Design (moodboard, creatieve richting, 1 primair logo, 2-3 secundaire logo’s, typografie, kleurenpallet)

   

  • Ontwikkeling Merk Manifest; bevat de essentie van jouw merk én alle richtlijnen voor het toepassen van het Merk Design;

   

  • 1-op-1 begeleiding in de transformatie van jouw bedrijf naar een onvergelijkbaar merk gedurende het hele traject.

Newsletter