Get It Now

Modernist theme

Netus et malesuada fames ac. Eget gravida cum sociis natoque penatibus et magnis.

FB. PIN. BE. INST. TW.
Image Alt
Succes stories

Het succes van mijn klanten

Romana Switzer

'Het is zo'n gaaf gevoel wanneer je iets in je hoofd hebt, dit vorm krijgt door Iris' creatieve input.'

Femke van Houts

“Ik ben het meest trots op het feit dat ik door heb gezet en in weer in mezelf ben gaan geloven dat wat ik doe waardevol is voor mezelf maar ook zeker voor anderen. En dat komt nu heel erg bij me terug doordat ik heel veel nieuwe mensen heb ontmoet die met mij samenwerkingen aan willen gaan en samen mooie dingen maken!”

Talent Coach

Sabrina Janssen

“Iris weet uit jouw verhaal de essentie te halen om een merk te ontwikkelen dat helemaal bij jou past. Ze staat echt klaar voor haar klanten en is altijd bereid om dat stapje extra te doen.”

Fotograaf

Sylvia Poelarends

“Geweldig hoe Iris scherp kreeg wat ik in mijn hoofd had! Iris denkt mee en luistert goed naar wat je wilt uitstralen en bereiken met je bedrijf. Ik ben super blij met het resultaat!”

Ann Callaert

“Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zijn droom kan realiseren maar dat je dit op een gestructureerde manier moet aanpakken. Omring je met de juiste mensen die je daarin ondersteunen en met je meedenken. Maar vooral, blijf erin geloven en doe het op jouw manier want jij als persoon bent uniek en dat maakt jouw bedrijf ook uniek.”

Bakker

Annemieke Favier

“Iris heeft mij geholpen om mijn ideeën om te zetten in een fantastisch merk. Cleaner, stijlvoller en simpelweg nóg aantrekkelijker.”

Copywriter

Rosalinde Markus

“Iris luistert goed naar mij, hierdoor had ik direct veel vertrouwen in het eindresultaat. Het is heel fijn om met haar te werken. Ik ben heel enthousiast over de plannen en ideeën die we hebben uitgewerkt!”

Business adviseur

Maaike Bikker

“Iris heeft het talent om woorden en concepten krachtig door te vertalen naar een merk dat bij mij past. Zij is absoluut een expert te noemen.”

Lifestyle coach

Anouk Linders

“Iris helpt mijn ideeën scherp te krijgen, wat ik zelf niet voor elkaar zou krijgen. Ze denkt altijd met je mee en zorgt voor een frisse uitstraling. Ik ben super tevreden!”

Facebook marketeer

Annemiek van Eerden

“Wat vond ik het lastig wat mij nou zo bijzonder maakte, maar gelukkig was Iris heel geduldig. Ik ben hééél erg trots op het eindresultaat!”

Loyalty Marketeer

Sacha van der Wardt

“Wat een feestje om met Iris te werken! Iris is erg geduldig, flexibel en vooral professioneel. Een absolute topper!”

Webshop in lifestyle artikelen

Gerdine Groen

“We zijn heel erg blij met Iris! Iris is geduldig, geen vraag is te veel voor haar. We raden een samenwerking zeker aan; Iris dankjewel!”

Gewichtsconsulente

Fabiënne Verberne

“Je kunt bij Iris rekenen op zeer professionele en enthousiaste hulp. Je kunt duidelijk merken dat ze een passie heeft voor haar vak en dit zie je in haar werk terug. Geweldig!”

Thee sommelier

Charlotte Timmerman

“Iris is betrokken, persoonlijk en denkt mee over wat past bij jouw merk. Ik krijg veel complimenten, alles komt precies zo over op de doelgroep als besproken!”

Coach voor financials

Chantal Blonk

“Iris communiceert helder en duidelijk en luistert en kijkt echt naar wie je bent en wat je wilt uitstralen. Het eindresultaat is boven mijn verwachting!”

Newsletter